4 Mode Irrigator Lisan USB Floss Banyu Isi Ulang Portable Flosser Banyu Gigi Jet Irrigator Gigi
  • Air Pro4 Mode Irrigator Lisan USB Floss Banyu Isi Ulang Portable Flosser Banyu Gigi Jet Irrigator Gigi
  • Air Pro4 Mode Irrigator Lisan USB Floss Banyu Isi Ulang Portable Flosser Banyu Gigi Jet Irrigator Gigi

4 Mode Irrigator Lisan USB Floss Banyu Isi Ulang Portable Flosser Banyu Gigi Jet Irrigator Gigi

Kita nyuplai 4 Mode Irrigator Lisan USB Floss Banyu sing Bisa Diisi ulang Portable Dental Water Flosser Jet Irrigator Dental. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

4 Mode Irrigator Lisan USB Floss Banyu Isi Ulang Portable Flosser Banyu Gigi Jet Irrigator Gigi

4 Modes Oral Irrigator USB Rechargeable Water Floss Portable Dental Water Flosser Jet Irrigator Dental

Kita nyuplai 4 Mode Irrigator Lisan USB Floss Banyu sing Bisa Diisi ulang Portable Dental Water Flosser Jet Irrigator Dental. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka 4 Mode Irrigator Lisan USB Floss Water Rechargeable Flosser Water Dental Flosser Jet Irrigator Dental

Pilihan banyu bisa mbantu nyingkirake partikel panganan saka untu lan bisa uga nyuda pendarahan lan penyakit permen karet ”, nanging umume ora dianggep minangka sulih kanggo nyikat lan flossing. Umume ora mbusak film lan tondo pengeling eling ing untu, nanging bisa mbantu nyuda bakteri sanajan ing ngisor iki

2.Parameter (Spesifikasi) 4 Mode Irrigator Lisan USB Floss Banyu Isi Ulang Portable Water Flosser Water Flosser Jet Irrigator Dental

Jeneng barang GT0905C 4 Mode Irigasi Lisan USB Floss Water Rechargeable Portable Water Flosser Air Gigi Jet Irrigator Dental
Materi ABS
Werna Minangka foto / Customized
MOQ 2000 Paket

3.Fitur lan Aplikasi 4 Mode Irrigator Lisan USB Floss Water Rechargeable Portable Dental Water Flosser Jet Irrigator Dental

WaterPik efektif banget, lan malah luwih efektif tinimbang benang benang, nyuda gingivitis, nyuda perdarahan gingiva, lan ngilangi plak. Uga bisa ngresiki luwih jero menyang kanthong periodontal tinimbang kaleng.

4. Rincian 4 Mode Irrigator Lisan USB Floss Water Rechargeable Water Flosser Water Dental Flosser Jet Irrigator Dental

4 Modes Oral Irrigator USB Rechargeable Water Floss Portable Dental Water Flosser Jet Irrigator Dental

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

4 Modes Oral Irrigator USB Rechargeable Water Floss Portable Dental Water Flosser Jet Irrigator Dental 4 Modes Oral Irrigator USB Rechargeable Water Floss Portable Dental Water Flosser Jet Irrigator Dental4 Modes Oral Irrigator USB Rechargeable Water Floss Portable Dental Water Flosser Jet Irrigator Dental

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan

4 Modes Oral Irrigator USB Rechargeable Water Floss Portable Dental Water Flosser Jet Irrigator Dental 4 Modes Oral Irrigator USB Rechargeable Water Floss Portable Dental Water Flosser Jet Irrigator Dental

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: 4 Mode Irrigator Lisan USB Isi Flos Banyu Plastik Flosser Banyu Gigi Jet Irrigator Gigi, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar rega, Quotation, CE, FDA , ISO9001, SGS, Kualitas

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.