30M Jagung Pati Pla Biosegradable Floss Gigi Ramah Lingkungan Ing Kraft Box
  • Air Pro30M Jagung Pati Pla Biosegradable Floss Gigi Ramah Lingkungan Ing Kraft Box
  • Air Pro30M Jagung Pati Pla Biosegradable Floss Gigi Ramah Lingkungan Ing Kraft Box
  • Air Pro30M Jagung Pati Pla Biosegradable Floss Gigi Ramah Lingkungan Ing Kraft Box
  • Air Pro30M Jagung Pati Pla Biosegradable Floss Gigi Ramah Lingkungan Ing Kraft Box

30M Jagung Pati Pla Biosegradable Floss Gigi Ramah Lingkungan Ing Kraft Box

Kita nyedhiyakake 30M Jagung Pati Pla Biosegradable Floss Gigi Ramah Lingkungan Ing Kraft Box. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

30M Jagung Pati Pla Biosegradable Floss Gigi Ramah Lingkungan Ing Kraft Box

30M Corn Starch Pla Biodegradable Eco-Friendly Dental Floss In Kraft Box

Kita nyedhiyakake 30M Jagung Pati Pla Biosegradable Floss Gigi Ramah Lingkungan Ing Kraft Box. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka 30M Pati Pati Jagung Plaos Dental Eco-Friendly Ramah ing Kraft Box

Floss gigi (utawa mung floss) yaiku tali filamen tipis sing digunakake kanggo ngilangi plak panganan lan untu saka ing antarane untu ing sikat untu. [1] Penggunaan flos umume dianjurake kanggo nyegah gingivitis lan bangunan -nganti plak. Yaitu, Asosiasi Gigi Amerika negesake yen nganti 80% plak bisa diilangi nganggo metode iki, lan flossing bisa menehi mupangat tartamtu kanggo wong sing duwe piranti orthodontik. [3] Nanging, bukti ilmiah empiris sing nuduhake manfaat klinis flossing minangka tambahan kanggo sikat untu rutin wae isih winates.

2. Parameter (Spesifikasi) 30M Jagung Pati Pla Biosegradable Floss Gigi Ramah Lingkungan Ing Kraft Box

Jeneng barang GT0054D-B 30M Pati Jagung Plaos Plastik Biodegradable Ramah Lingkungan Ing Kraft Box
Materi Bahan saka flos: pati jagung PLA
Bahan kasus njaba: PP
Werna Putih
MOQ 10000 Paket
Kemasan Saben potongan menyang kothak kraft utawa disesuaikan

3.Fitur lan Aplikasi 30M Jagung Pati Pla Biosegradable Floss Gigi Ramah Lingkungan Ing Kraft Box

Profesional gigi nyaranake supaya wong kudu flos sepisan saben dina sadurunge utawa sawise nyikat nganti tekan wilayah sing ora bakal sikat lan ngidini fluoride saka pasta gigi bisa tekan ing antarane untu. Floss umume diwenehake ing dispenser plastik sing isine 10 nganti 100 meter flos. Sawise narik flos kira-kira 40 cm, pangguna narik glathi ing dispenser supaya bisa dipotong. Pangguna banjur senar potongan flos ing instrumen kaya garpu utawa ditahan ing antarane driji kanthi nggunakake tangan loro kanthi flos kira-kira 2 cm. Pangguna nuntun floss ing antarane saben sepasang untu lan alon-alon kurva ing sisih untu kanthi bentuk 'C' lan nuntun ing sangisore permen karet. Iki mbusak partikel panganan sing macet ing antarane untu lan plak gigi sing ana ing permukaan gigi ing ngisor permen karet.

4. Rincian Produk 30M Pati Pati Jagung Plaos Dental Ramah Lingkungan Ing Kraft Box

 30M Corn Starch Pla Biodegradable Eco-Friendly Dental Floss In Kraft Box 30M Corn Starch Pla Biodegradable Eco-Friendly Dental Floss In Kraft Box

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

30M Corn Starch Pla Biodegradable Eco-Friendly Dental Floss In Kraft Box 30M Corn Starch Pla Biodegradable Eco-Friendly Dental Floss In Kraft Box

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

30M Corn Starch Pla Biodegradable Eco-Friendly Dental Floss In Kraft Box 30M Corn Starch Pla Biodegradable Eco-Friendly Dental Floss In Kraft Box

7. FAQ

Q1 "Suwene kiriman sampeyan?
A1 Biasane 35 ~ 45 dina sawise nampa setoran lan persetujuan karya seni. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "
Q5 "Apa sampeyan duwe pengalaman adol kanggo perusahaan gedhe?
A5 Ya, kita duwe 3 pelanggan sing dadi 500 perusahaan paling dhuwur ing saindenging jagad. "

Tags Panas: 30M Jagung Pati Pla Biodegradable Floss Gigi Ramah Lingkungan Ing Kraft Box, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar, Quotation, CE, FDA, ISO9001 , SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.