25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss
  • Air Pro25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss
  • Air Pro25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss
  • Air Pro25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss
  • Air Pro25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss
  • Air Pro25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss

25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss

Kita nyedhiyakake Floss Gigi Rempah-rempah Oranye 25M Ptfe. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss

25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss

We supply 25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss. We devoted ourselves to oral care products over 20 years,covering most of Europe, Asia and America market. We are expecting become your long term partner in China.

1. Pambuka saka25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss

25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss (or simply floss) is a cord of thin filaments used to remove food and dental plaque from between teeth in areas a toothbrush is unable to reach. The use of floss is commonly recommended in order to prevent gingivitis and the build-up of plaque. Namely, the American Dental Association claims that up to 80% of plaque can be eliminated with this method, and flossing may confer a particular benefit in individuals with orthodontic devices. However, empirical scientific evidence demonstrating the clinical benefit of flossing as an adjunct to routine toothbrushing alone remains limited.

2.Parameter (Specification) of 25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss

Jeneng barang GT0048D 25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss
Materi Bahan floss: 1000D PTFE
Bahan kasus njaba: PP
Dawane floss Dawane benang: 25M
Werna Putih
Liyane Roso: mint
Lapisan benang: tanpa wax
MOQ 10000 Paket
Kemasan Saben potongan dadi kertu blister utawa disesuaikan

3.Feature And Application of 25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss

Dental professionals recommend that a person floss once per day before or after brushing to reach the areas that the brush will not and allow the fluoride from the toothpaste to reach between the teeth. 25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss is commonly supplied in plastic dispensers that contain 10 to 100 meters of floss. After pulling out approximately 40 cm of floss, the user pulls it against a blade in the dispenser to cut it off. The user then strings the piece of floss on a fork-like instrument or holds it between their fingers using both hands with about 1–2 cm of floss exposed. The user guides the floss between each pair of teeth and gently curves it against the side of the tooth in a 'C' shape and guides it under the gumline. This removes particles of food stuck between teeth and dental plaque that adhere to dental surfaces below the gumline.

4.Details of 25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss

25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss 25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss 25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss 25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss 25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss 25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss 25M Ptfe 1000D Rempah-rempah Oranye Floss

7. FAQ

Q1 "Suwene kiriman sampeyan?
A1 Biasane 35 ~ 45 dina sawise nampa setoran lan persetujuan karya seni. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "
Q5 "Apa sampeyan duwe pengalaman adol kanggo perusahaan gedhe?
A5 Ya, kita duwe 3 pelanggan sing dadi 500 perusahaan paling dhuwur ing saindenging jagad. "

Tags Panas: 25M Ptfe 1000D Floss Dental Floss Dental, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.