Pilihan Floss Dental Gandum 200D Uhmwpe OEM
  • Air ProPilihan Floss Dental Gandum 200D Uhmwpe OEM
  • Air ProPilihan Floss Dental Gandum 200D Uhmwpe OEM

Pilihan Floss Dental Gandum 200D Uhmwpe OEM

Kita nyuplai 200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pilihan Floss Dental Gandum 200D Uhmwpe OEM

200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick

Kita nyuplai 200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka 200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick

Apa 200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Picks luwih apik tinimbang floss? Sanajan iki kepenak, floss picks ora efektif kaya floss biasa. Pilihan 200x Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pics ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) 200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick

Jeneng barang GT0511D-2 200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick
Materi Bahan floss: 400D UHMWPE
Bahan gagang: Jerami Gandum + PP
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Liyane Roso: tanpa
Lapisan benang: tanpa
Kemasan 20/36 / 40/60 saben tas kraft sing dicithak

3. Fitur lan Aplikasi 200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick

Pilihan 200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick minangka alat plastik cilik kanthi pucuk sudhut mlengkung sing ngemot flos gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian 200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick

200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick 200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick 200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick 200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Pick

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: 200D Uhmwpe OEM Wheat Straw Dental Floss Dental, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.