2-String Dental Floss
  • Air Pro2-String Dental Floss
  • Air Pro2-String Dental Floss
  • Air Pro2-String Dental Floss
  • Air Pro2-String Dental Floss
  • Air Pro2-String Dental Floss

2-String Dental Floss

Kita nyedhiyakake 2-String Dental Floss Pick ing Produsen. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

Pilihan Floss Gigi 2-String Murah ing Produsen

2-Strings Dental Floss Pick In

Kita nyedhiyakake 2-String Dental Floss Pick ing Produsen. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka 2-String Dental Floss Pick In

Apa pilihan floss luwih apik tinimbang floss? Sanajan iki bisa digunakake, floss picks ora efektif kaya floss biasa. Pilihan floss ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2. Parameter (Spesifikasi) 2-String Dental Floss Pick In

Jeneng barang GT0660D Pilihan Floss Gigi 2-String Murah Ing Produsen
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: PS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Liyane Roso: tanpa
Lapisan benang: tanpa
Kemasan Ing tas PE / Kertas utawa khusus

3. Fitur lan Aplikasi 2-String Dental Floss

Pilihan floss gigi minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot sepotong benang gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian 2-String Dental Floss

2-Strings Dental Floss Pick In 2-Strings Dental Floss Pick In 2-Strings Dental Floss Pick In 2-Strings Dental Floss Pick In 2-Strings Dental Floss Pick In 2-Strings Dental Floss Pick In 2-Strings Dental Floss Pick In

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

2-Strings Dental Floss Pick In 2-Strings Dental Floss Pick In

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM Profesional & OEM luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

2-Strings Dental Floss Pick In 2-Strings Dental Floss Pick In

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: Pengambilan Floss Gigi 2-String, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.