150M Polos Plastik Floss
  • Air Pro150M Polos Plastik Floss
  • Air Pro150M Polos Plastik Floss
  • Air Pro150M Polos Plastik Floss
  • Air Pro150M Polos Plastik Floss
  • Air Pro150M Polos Plastik Floss
  • Air Pro150M Polos Plastik Floss

150M Polos Plastik Floss

Kami nyedhiyakake Floss Gigi Polythene 150M. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

150M Polos Plastik Floss

150M Polythene Dental Floss

Kami nyedhiyakake Floss Gigi Polythene 150M. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1.Pengenalan 150M Floss Gigi Polythene

150M Polythene Dental Floss (utawa mung floss) yaiku tali filamen tipis sing digunakake kanggo nyingkirake plak panganan lan untu saka antarane untu ing area sikat untu. Gawe floss umume disaranake kanggo nyegah gingivitis lan build- munggah plak. Yaitu, Asosiasi Gigi Amerika negesake yen nganti 80% plak bisa diilangi nganggo metode iki, lan flossing bisa menehi mupangat tartamtu kanggo wong sing duwe piranti orthodontik. [3] Nanging, bukti ilmiah empiris sing nuduhake manfaat klinis flossing minangka tambahan kanggo sikat untu rutin wae isih winates.

2. Parameter (Spesifikasi) Floss Gigi Polythene 150M

Jeneng barang GT0605D 150M Floss Gigi Polythene
Materi Bahan saka floss: nilon 840D
Bahan kasus njaba: PP
Dawane floss Dawane benang: 150M
Werna Putih
Liyane Roso: mint
Lapisan flos: lilin
MOQ 10000 Paket
Kemasan Saben potongan menyang tas poli utawa disesuaikan

3.Fitur lan Aplikasi Floss Gigi Polytene 150M

Profesional gigi nyaranake supaya wong kudu flos sepisan saben dina sadurunge utawa sawise nyikat nganti tekan wilayah sing ora bakal sikat lan ngidini fluoride saka pasta gigi bisa tekan ing antarane untu. 150M Polythene Doss Floss umume diwenehake ing dispenser plastik sing isine 10 nganti 100 meter flos. Sawise narik flos kira-kira 40 cm, pangguna narik glathi ing dispenser supaya bisa dipotong. Pangguna banjur senar potongan flos ing instrumen kaya garpu utawa ditahan ing antarane driji kanthi nggunakake tangan loro kanthi flos kira-kira 2 cm. Pangguna nuntun floss ing antarane saben sepasang untu lan alon-alon kurva ing sisih untu kanthi bentuk 'C' lan nuntun ing sangisore permen karet. Iki mbusak partikel panganan sing macet ing antarane untu lan plak gigi sing ana ing permukaan gigi ing ngisor permen karet.

4. Rincian 150M Floss Gigi Polythene

150M Polythene Dental Floss 150M Polythene Dental Floss 150M Polythene Dental Floss 150M Polythene Dental Floss

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

150M Polythene Dental Floss 150M Polythene Dental Floss

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

150M Polythene Dental Floss 150M Polythene Dental Floss

7. FAQ

Q1 "Suwene kiriman sampeyan?
A1 Biasane 35 ~ 45 dina sawise nampa setoran lan persetujuan karya seni. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "
Q5 "Apa sampeyan duwe pengalaman adol kanggo perusahaan gedhe?
A5 Ya, kita duwe 3 pelanggan sing dadi 500 perusahaan paling dhuwur ing saindenging jagad. "

Tags Panas: 150M Polos Plastik Floss, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, Tiongkok, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Harga, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.