15 Pilihan Ing Kasus Kantong Dispenser Keychain
  • Air Pro15 Pilihan Ing Kasus Kantong Dispenser Keychain
  • Air Pro15 Pilihan Ing Kasus Kantong Dispenser Keychain
  • Air Pro15 Pilihan Ing Kasus Kantong Dispenser Keychain
  • Air Pro15 Pilihan Ing Kasus Kantong Dispenser Keychain

15 Pilihan Ing Kasus Kantong Dispenser Keychain

Kita nyedhiyakake 15 Pilihan ing Kasus Kantong Dispenser Keychain. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

15 Pilihan Ing Kasus Kantong Dispenser Keychain

15 Picks In A Keychain Dispenser Pocket Case

Kita nyedhiyakake 15 Pilihan ing Kasus Kantong Dispenser Keychain. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka 15 Pilihan Ing Kasus Kantong Dispenser Keychain

Kita nggawe untu saka plastik sing awet supaya ora pecah. Banjur kita tambahake ujung bunder sing aman kanggo nglindhungi permen karet. Lan gulu fleksibel kanggo mbantu sampeyan tekan wilayah sing angel digayuh.

2.Parameter (Spesifikasi) 15 Pilihan Ing Kasus Kantong Dispenser Keychain

Jeneng barang GT0107D 15 Pilihan Ing Kasus Kantong Dispenser Keychain
Materi Bahan tusuk waos: PP
Materi kothak praktis: PP
Ukuran tusuk gigi plastik 6,6cm Panjang x Dia.0.25 cm
ukuran nduwe odhol 7.92cm Lx1.48cmDia
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 40000 Paket
Kemasan 15 pcs saben dispenser gantungan kunci, banjur ing kertu blister

3.Fitur lan Aplikasi 15 Pilihan Ing Kasus Kantong Dispenser Keychain

Aman ngilangi plak lan puing-puing panganan, stimulasi permen karet kanggo Ningkatake kesehatan periodontal, nglawan gingivitis.

4. Rincian 15 Pilihan Ing Kasus Kantong Dispenser Keychain

15 Picks In A Keychain Dispenser Pocket Case 15 Picks In A Keychain Dispenser Pocket Case 15 Picks In A Keychain Dispenser Pocket Case 15 Picks In A Keychain Dispenser Pocket Case 

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

15 Picks In A Keychain Dispenser Pocket Case 15 Picks In A Keychain Dispenser Pocket Case

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

15 Picks In A Keychain Dispenser Pocket Case 15 Picks In A Keychain Dispenser Pocket Case

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa istilah pembayaran sampeyan?
A3 Biasane setoran 30%, saldo karo TT 7 dina sadurunge dikirim. "
Q4 "Apa MOQ sampeyan?
A4 MOQ Kita 10000 bungkus kanggo produk sing paling akeh. Hubungi luwih rinci. "

Tags Panas: 15 Pilihan ing Kanthong Dispenser Keychain, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Diskon ing China, Diskon, Tuku Diskon, Harga, Dhaptar Rega, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.