100 Pilihan Ing Sikat Cukur Silinder Gigi Gigi
  • Air Pro100 Pilihan Ing Sikat Cukur Silinder Gigi Gigi
  • Air Pro100 Pilihan Ing Sikat Cukur Silinder Gigi Gigi

100 Pilihan Ing Sikat Cukur Silinder Gigi Gigi

Kita nyuplai 100 Pilihan ing Produsen Gigi Gigi Floss Box Cylinder. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

Kirim Enquiry

Katrangan Product

100 Pilihan Ing Kothak Cylinder Dental Floss Gigi Produsen

100 Picks In A Cylinder Box Dental Floss Tooth Picks

Kita nyuplai 100 Pilihan ing Produsen Gigi Gigi Floss Box Cylinder. Kita nyedhiyakake produk perawatan oral luwih saka 20 taun, kalebu pasar Eropa, Asia lan Amerika. Kita ngarep-arep dadi mitra jangka panjang ing China.

1. Pambuka 100 Pilihan Ing Pilihan Gigi Floss Kothak Silinder

Apa 100 Gigi Ing Gigi Gigi Floss Cylinder Box luwih apik dibandhingake karo flos? Nalika iki bisa uga trep, 100 Gawe Gigi Gigi Floss Gigi Silinder ora efektif kaya flos biasa. Pilihan floss ora ngidini sampeyan nggayuh kabeh sudhut sing bisa ditindakake benang benang supaya sampeyan ora bisa ngresiki untu kanthi efektif. Disaranake floss biasa, nanging pilihan floss luwih apik tinimbang kesehatan oral apa-apa.

2.Parameter (Spesifikasi) 100 Picks In A Cylinder Box Dental Floss Tooth Picks

Jeneng barang GT0198D-2 100 Pilihan Ing Produsen Gigi Sikat Gigi Floss Gigi
Materi Bahan saka floss: UHMWPE
Bahan gagang: PS
Werna Putih, Jambon, Biru utawa Khusus
MOQ 10000 Paket
Kemasan 100 nyokot ing kothak silinder, banjur shrink dibungkus

3.Fitur lan Aplikasi 100 Pilihan Ing Pilihan Gigi Floss Kothak Silinder

Pilihan floss gigi minangka alat plastik cilik kanthi ujung lengkung sing ngemot sepotong benang gigi. Lan ana bonusâ € ”pucuk floss ing sisih liyane nampilake pilihan plastik cilik sing bisa digunakake tinimbang tusuk gigi kayu kanggo mbusak partikel panganan gedhe sing bisa kejiret ing garis permen karet utawa ing antarane untu.

4. Rincian 100 Pilihan Ing Pilihan Gigi Floss Kothak Silinder

100 Picks In A Cylinder Box Dental Floss Tooth Picks 100 Picks In A Cylinder Box Dental Floss Tooth Picks

5. Kualifikasi Produk

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. spesialisasine ing picking floss gigi, sikat interdental, floss gigi, whitening untu, tusuk gigi plastik lsp. Ana sistem manajemen mutu sing lengkap lan ilmiah. Akeh pelanggan gedhe saka Eropa, Amerika Serikat, Australia lan Jepang wis entuk manfaat akeh saka produk, kanggo nyedhiyakake kabeh produk berkualitas tinggi para pelanggan kanthi rega kompetitif yaiku tujuan kita sadawane.

100 Picks In A Cylinder Box Dental Floss Tooth Picks 100 Picks In A Cylinder Box Dental Floss Tooth Picks

6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Produsen Produk Perawatan Lisan ODM & OEM Profesional luwih saka 20 taun. Kita ngormati kerjasama karo sampeyan.

100 Picks In A Cylinder Box Dental Floss Tooth Picks 100 Picks In A Cylinder Box Dental Floss Tooth Picks

7. FAQ

Q1 "Yen OEM / ODM kasedhiya?
A1 Ya, OEM / ODM kasedhiya. "
Q2 "Apa sampeyan menehi conto? Gratis utawa dikenani biaya?
A2 Jumlah sampel sing cilik ora ana pangisi daya, panuku kudu mbayar biaya momotan. "
Q3 "Apa MOQ sampeyan?
A3 MOQ kita 10000 bungkus kanggo akeh produk. Hubungi kita kanthi luwih rinci. "
Q4 "Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?
A4 Kita minangka pabrikan sing duwe spesialisasi produksi produk gigi luwih saka 20 taun. Sugeng rawuh ing pabrik kita. "

Tags Panas: 100 Pilihan Ing kothak Cylinder Dental Floss Gigi, Produsen, Suplier, Pabrik, Disesuaikan, Akeh, Sampel Gratis, China, Digawe ing China, Diskon, Tuku Diskon, Rega, Dhaptar Rega, Quotation, CE, FDA, ISO9001, SGS, Kualitas

Tag Product

Kategori sing gegandhengan

Kirim Enquiry

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.