å… »äºŽæˆ‘ä »¬

PRODUK TEAM GLOBAL (HK) LTD. minangka kantor pusat kita ing HK. Sejarah kita: 1998, perusahaan didegaké ing Hong Kong lan nyiyapake pabrik ing Shenzhen, Provinsi Guangdong. 2003, perusahaan mbukak kantor cabang pertama ing Shenzhen kanthi jeneng dagang "OraTek". 2012, perusahaan ngoperasikake pabrik nomer loro ing Dongguan, Provinsi Guangdong. 2016, perusahaan ngembangake ruang lingkup bisnis lan pindhah pabrik saka Dongguan menyang Qingdao, Provinsi Shandong.

Warta
  • Cara nggunakake benang untu kanthi bener lan prakara sing perlu digatekake

    Panganggone benang untu pancen gampang banget. Sampeyan bisa nguwasani 2-3 kali kanthi cara ing ngisor iki. Kaping pisanan, njupuk sepotong floss gigi udakara 30-50 cm lan bungkus ujung loro ing driji tengah tangan kiwa lan tengen; Nalika ngresiki untu ndhuwur, gunakake jempol tangan sing padha lan ...

  • Apa flos gigi nggawe celah ing antarane untu luwih gedhe?

    Sawetara wong mikir yen flos untu pindhah dawa ing antarane untu, bakal nambah untu lan mengaruhi tampilan. Ing babagan iki, para ahli nerangake. Ana membran tipis ing antarane oyot lan balung, diarani ligamen periodontal. Elastis, padha karo penyerap kejut lan spring ing rongga lisan, lan duwe efek...

  • Sepira sampeyan ngerti babagan plak gigi lan tartar

    Plak dental minangka film sing lengket lan tanpa warna sing terus-terusan dibentuk ing untu lan disebar ing garis permen karet. Plak dental ngemot bakteri sing bisa nyebabake karies gigi lan penyakit permen karet. Yen plak sing dibentuk ora dicopot nganggo sikat lan flossing sing bener, mula bakal d...

  • 8 tips kanggo perawatan gigi saben dinane

    Nggunakake sikat untu sing alus kanggo sikat untu sampeyan bakal nyebabake tekanan untu, sing nyebabake kegagalan efek proteksi enamel untu (sing nyebabake sensitivitas untu lan kavitasi), lan kerusakan permen karet. Kosok baline, nggunakake sikat untu sing alus bisa nglindhungi enamel kanthi apik. ...

Sugeng rawuh ing situs web! Kanggo pitakon babagan flos untu, sikat interdental, pilihan flos untu utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal kontak sajrone 24 jam.